Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
Verdi:Luisa Miller, Malmö 2012
Release datum:
13-12-2013
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Opera DVD
Art.nr.:
101688
Discs:
1
Inhoud:
LUISA MILLER
VERDI
LIVE OPNAME MALMÖ 2012

Luisa Miller - Olesya Golovneva
Miller - Vladislav Sulimsky
Count Walter - Taras Shtonda
Rodolfo - Luc Robert
Dirigent - Michael Güttler
Regie - Stefano Vizioli
Malmö Opera Koor en Orkest

Giuseppe Verdi's Luisa Miller is een opera in drie bedrijven op basis van de roman van Schiller’s Kabale und Liebe (Intrige en Liefde). Het werd vlak voor Kerstmis 2012 opgenomen bij de Opera van Malmö, het toonaangevende operahuis in het uitgestrekte gebied van de Öresund in Zweden.
Luisa Miller is het verhaal van de geliefden Luisa en Rodolfo. Hun liefde staat onder druk door klassenverschillen tussen hun families. Ondanks de strijd van het paar, eindigt het verhaal uiteindelijk in een onvermijdelijke tragedie.
De Russische opera zangeres en rijzende ster Olesya Golovneva is adembenemend in de rol van Luisa en de Zweedse Expressen schrijft over Luc Robert als Rodolfo "een goudschat uit Canada. Een echte tenor!" Gedirigeerd door de internationaal befaamde Michael Güttler, die werkt voor operahuizen en orkesten over de gehele wereld, o.a. met het Orchestre de Paris en de Wiener Staatsoper. Deze opera in het Verdi jaar is een 'must have'.Geluidsformaat: PCM Stereo, DD 5.1 - Beeldformaat: 16:9
Speelduur: 152min - Ondertiteling: IT,DE,GB,FR ,KOR
Barcode:
807280168891
Video: