Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
Vivaldi:The Four Seasons : I Solisti Veneti
Vivaldi:The Four Seasons : I Solisti Veneti
Release datum:
05-09-2017
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Concert
Art.nr.:
109325
Discs:
1
Inhoud:
The Four Seasons

ANTONIO VIVALDI

Met
I SOLISTI VENETI - Dirigent:CLAUDIO SCIMONE

Arthaus Musik presenteert een heel speciaal programma in de Italiaanse stijl. Een “must” voor de Barok liefhebbers. Een van de meest bekende Barok concerten is de The Four
Seasons, uitgevoerd in wat een originele bezetting kan zijn geweest.
De opnames zijn gemaakt in de mooiste Italiaanse villa’s. De muzikale reis door Lente, Zomer, Herfst en Winter wordt levendiger in deze Venetiaanse omgeving.
De bekende Italiaanse Barok specialisten I Solisti Veneti en hun dirigent Claudio Scimone zijn nauw verbonden met de weder opleving de afgelopen jaren in de Italiaanse muziek.
Hun onvermoeibare zoektocht in de muziek archieven heeft al tal van muzikale schatten van Vivaldi, Rossini, Donizetti, Spontini en Ponchielli opgeleverd.
I Solisti Veneti spelen de Vier Seizoenen in vijf verschillende villa’s in Venetië. In deze prachtige omgeving geeft deze muziek al zijn rijkdom aan kleuren en verbeeldingskracht weer. Deze DVD geeft de kijkers de mogelijkheid dit geweldige muzikale evenement mee te beleven. Een feest voor oog en oor. Deze film is gemaakt door de bekende Italiaanse regisseur Elisabetta Sgarbi.Geluids Formaat: PCM Stereo, DD 5.1, DTS 5.1 - Beeld Formaat: 16:9
Menu Taal: GB - Ondertiteling: GB, D, F, SP
Speelduur: 112 min
Barcode:
4058407093251
Video: