Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
Offenbach:Les Contes D'Hoffmann;2002 ONP
Offenbach:Les Contes D'Hoffmann;2002 ONP
Release datum:
29-03-2009
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Opera
Art.nr.:
107027
Discs:
1
Inhoud:
LES CONTES D’HOFFMANN
JACQUES OFFENBACH
LIVE OPNAME VANUIT DE OPÉRA NATIONAL DE PARIS
– OPÉRA BASTILLE 2002

Met:
Hoffmann - NEIL SHICOFF
La Muse/Nicklausse - SUSANNE MENTZER
Lindorf, Coppélius, Dr. Miracle, Dapertutto - BRYN TERFEL
Andrès, Cochenille - MICHEL SÉNÉCHAL
Frantz, Pitichinaccio
Olympia - DÉSIRÉE RANCATORE
Antonia - RUTH ANN SWENSON
Giulietta - BÉATRICE URIA-MONZON
Orkest en Koor - OPÉRA NATIONAL DE PARIS
Dirigent - JESUS LOPEZ-COBOS
Décor en Kostuums - MICHAEL LEVINEDrie verhalen met gepassioneerde relaties, verloren liefdes en de illusies van een artiest. Hoffman, een muzikant en poëet vertelt uitvoering over zijn liefde voor de ´robot´ Olympia, de zangeres Antonia en de courtisane Giulietta. In zijn enige Opera creëerde Offenbach een fantasierijke atmosfeer. De opera die zijn hoogtepunt bereikt met het onsterfelijke „Barcarolle“ Belle nuit, ô nuit d‘amour „, wordt gezien als een van de meest succesvolle Franse opera´s.

Arthaus Musik presenteert de DVD van deze prachtige productie van Robert Carsen’s in de Opéra Bastille. Deze gevierde Canadees is een van de leidende Opera directeuren van dit moment. En staat bekend om zijn prachtige producties en de klassieke schoonheid van zijn Opera interpretaties. Het is zijn eerste productie van contes d’Hoffmann voor de Opéra de Paris in Maart 2000. Vanwege het grootte succes werd deze productie in 2002 hernomen en opgenomen voor DVD. Deze opname oscilleert tussen de beroemde scènes in Luther’s herberg en de intieme momenten van de tragische verhalen van Hoffmann.
De geweldige Amerikaanse zanger en acteur Neil Shicoff in de rol van Hoffmann en Susanne Mentzer als zijn vriend leiden ons door de drie verhalen met hoogstaande acteer prestaties, terwijl de bekende zanger uit Wales, Bryn Terfel zeer overtuigend de rollen speelt van de vier slechte karakters. De DVD bevat tevens drie interviews als bonus.


Geluids Formaat: PCM Stereo,DD 5.1, DTS 5.1 - Beeld Formaat: 16:9
Menu Taal: GB - Ondertiteling: IT, GB, D, F, SP, Chinese - Speel duur: 173 min

Barcode:
0807280702798