Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
Silk Road: Wiener Sängerknaben, DVD
Release datum:
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Concert-Film
Art.nr.:
101471
Discs:
1
Inhoud:
SILK ROAD
THE VIENNA BOYS’ CHOIR – WIENER SÄNGERKNABEN
Een Film van CURT FAUDON

Bestel Silk Road

De internationaal vermaarde regisseur Curt Faudon produceerde deze bijzondere kijk op het beroemde jongenskoor de Wiener Sängerknaben.
Deze bijzondere combinatie van documentaire-film neemt ons mee op een reis om de wereld en terug in de tijd en we beleven de nomadische leefstijl van deze jongens.
Deze met ironische collages doorspekte film brengt ons aan het begin van het bestaan van dit Keizerlijk koor: zingend tijdens de Augsburg Reichstag in 1518
In aanwezigheid van Albrecht Dürer en Martin Luther en optredens voor Keizer Napoleon van Frankrijk en Maria Theresa van Oostenrijk en andere historische optredens uit de 510 jarige historie van het koor. Tot leven gebracht middels prachtige kostuums en speciale effecten.

Faudon verandert behendig locaties, muziek, geluiden, stemmingen overeenkomstig het snelle levensritme van het koor en verrast voortdurend de kijker met muziek en achtergrond feiten uit de rijke historie van het koor of openhartige interviews met de jongens. Een prachtige documentaire met adembenemende optredens en inspirerende international locaties langs de Zijden Route

De stukken zijn een selectie uit de rijke historie van het koor en worden in diverse talen gezongen. De meeste stukken zijn nog nooit opgenomen door het koor.


Geluids Formaat: Dolby Digital 5.1 - Beeld Formaat: 16:9
Voice over: DE, GB, FR, ES, IT, JP - Speelduur: 86 min
Barcode:
807280147193