Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/censent/public_html/details.php on line 115
A Puccini:Toscarena di Verona
Puccini:Tosca, Arena di Verona
Release datum:
19-11-2010
Label:
Arthaus Musik
Omschrijving:
Opera
Art.nr.:
107195
Discs:
1
Inhoud:
TOSCA
GIACOMO PUCCINI
LIVE OPNAME VANUIT DE ARENA DI VERONA

Met
Floria Tosca - FIORENZA CEDOLINS
Mario Cavaradossi - MARCELO ALVAREZ
Il barone Scarpia - RUGGERO RAIMONDI
Dirigent - DANIEL OREN
Regie - HUGO DE ANA
Decor en kostuums - HUGO DE ANA
ORCHESTRA E CORO DELL’ARENA DI VERONA

Een voorstelling van Puccini’s Tosca met louter superlatieven geproduceerd door Hugo de Ana vanuit het wereld beroemde Arena di Verona en compleet met een grootsheid nodig voor een uitzondelijke Puccini opera. Deze populaire tragedie worden gezongen door een topcast en gedirigeerd door Daniel Oren.

Deze opname is zo’n speciale Verona zomeravond, waarbij het publiek in het historische amfitheater geniet van een opera in de open lucht. Verona’s amfitheater is al sinds 1913 het decor voor het zomer festival van de international opera. Een opera bijwonen in dit theater wordt beschouwd als een indrukwekkende ervaring.

Na het winnen van de “Luciano Pavarotti Voice Competition”Since is dit het eerste optreden van Fiorenza Cedolins. Zij zong Tosca in Rome, Nice en Paris, en maakte een opname van deze opera met Zubin Mehta. Overladen met positieve kritieken in Il giornale en de La Repubblica. De Argentijnse tenor Marcelo Álvarez had net voor deze productie in Verona, zijn debuut gemaakt in deze rol bij een productie in Covent Garden. Een recensie in het British Opera magazine gaf aan dat hij voldeed aan zijn reputatie van excellente zanger en was zeer positief over zijn versie van het beroemde “E lucevan le stelle”. Het uitmuntende trio wordt gecomplementeerd door Ruggero Raimondi in de rol van Scarpia.


Geluidsformaat: PCM Stereo, DD 5.1, DTS 5.1 - Beeld Formaat: 16:9
Menu Taal: GB - Ondertiteling: GB, F, D, SP, IT -Speelduur: 119 min
Barcode:
807280719598